Citymail | shipping smarter

januari 2015

DHL Nederland test augmented reality-brillen

In een Nederlands distributiecentrum test DHL hoe internetbrillen kunnen helpen in het proces van order picking. Het personeel wordt daarbij visueel ondersteunt om sneller en met minder fouten te werken.

Meer

De zeven beste content marketing tools voor 2015

Content marketing stond eigenlijk in heel 2014 sterk in de belangstelling en er wordt meer geld in content marketing gestopt dan ooit tevoren.

Meer

@mentions in klaagtweets aan bedrijven: trigger voor webcare-interactie

Als u een bedrijf mentiont op Twitter met een vraag of klacht, maakt het dan nog uit hoe u dat doet? Wel als u een reactie wilt, zo blijkt.

Meer

PayPal gaat retourzenden voor consumenten vergoeden

PayPal kondigde afgelopen vrijdag aan in ons land van start te gaan met retourkosten vergoeding. Consumenten kunnen hiermee de kosten van de retourzending door PayPal vergoed krijgen.

Meer

Hoe hoog moet het conversiepercentage van uw webshop zijn?

Het is de KPI waar het meest over wordt gesproken en geschreven in e-commerceland en een magisch getal voor iedere webwinkelier: het conversiepercentage. U volgt het voortdurend via Google Analytics.

Meer

Webwinkels & merknamen: wat te doen als ik niet het 'echte' product verkoop?

Stel, u hebt een showroom en daarnaast een webwinkel waarin u buitenbubbelbaden en toebehoren onder uw eigen merknaam verkoopt. U merkt dat veel potentiële klanten in Google zoeken op 'Jacuzzi' als ze op zoek zijn naar een bubbelbad voor buiten.

Meer

Wat de aantrekkende economie voor webshops betekent

Het lijkt misschien preken voor eigen parochie en commercieel gezien is dat misschien ook wel zo, maar wat ik in dit artikel beschrijf is een oprecht advies dat gebaseerd is op een realistische dreiging.

Meer

Verkoop geen ‘NEE’ in uw webshop

Het komt waarschijnlijk ook in uw webshop wel eens voor dat een product (tijdelijk) uitverkocht is. Hoe gaat u daar dan mee om? Laat u het product staan met de status ‘uitverkocht’ of ‘niet op voorraad’ of verwijdert u het product uit het overzicht?

Meer

Google Shopping: meer controle en meer conversies genereren?

Google Shopping is zeer geschikt voor het aanbieden van uw producten op internet. Het voordeel van Shopping is dat uw producten zichtbaar worden in Google door een afbeelding.

Meer

Vijf slimme e-mailmarketing innovaties voor 2015

E-mailmarketing, nog niet zo lang geleden ten dode opgeschreven, is weer helemaal terug van nooit weggeweest. Nieuwe technische mogelijkheden maken e-mailmarketing zelfs extra interessant, zolang u ze niet als gimmick gebruikt.

Meer

Pagina's