Citymail | shipping smarter

Citymail lanceert nieuwe website

Citymail lanceert nieuwe website

25 jul De afgelopen maanden hebben wij met het hele team hard gewerkt aan onze nieuwe look & feel. Na ruim twee jaar trouwe dienst was onze website aan vernieuwing toe. Samen met dit nieuwe gezicht rollen wij tal van nieuwe functionaliteiten en aanvullende diensten uit. Alle klanten ontvangen rond 28 juli 2014 een nieuwsbrief met alle belangrijke wijzigingen op een rij.

Onze voornaamste reden voor het nieuwe design is het loskoppelen van de website en het online platform. Met deze splitsing zijn wij in staat onze (door) ontwikkelsnelheid naar een nog hoger niveau te brengen. Ook een grote verbetering in de communicatie naar onze klanten en de ontvangers van pakketten is aangepakt. Na maanden van onderzoek en samenwerking zijn daarvoor nieuwe technieken ontwikkelt, die de positieve beleving voor de ontvanger sterk vergroten. 

Naast de nieuwe functies komt Citymail ook met twee belangrijke nieuwe en bovenal unieke diensten. De bezoekers van onze opening van 3 juli j.l. zijn inmiddels op de hoogte van onze plannen. Voordat wij deze unieke diensten uitrollen zijn wij opzoek naar klanten en bedrijven die een pilot willen draaien. Meer informatie hierover volgt via onze nieuwsbrief.