Citymail | shipping smarter

Citymail start Retail initiatief Winkeliers.nl

Citymail start Retail initiatief Winkeliers.nl

Citymail start Retail initiatief Winkeliers.nl

7 okt

Citymail BV komt met een unieke totaaloplossing voor lokale retail ondernemers. Met onze jarenlange e-commerce ervaring en talloze boeiende gesprekken met winkeliers is het landelijk onlineplatform voor klassieke retailers nabij. 
 
 
Van winkel naar online shop
Winkeliers.nl is een initiatief voor Retail Ondernemers in Nederland, dat lokale winkeliers ondersteunt in het realiseren van hun online ambities. De stap van een fysieke winkel naar een webshop zijn voor de meeste winkeliers een lastige, risicovolle en vaak dure onderneming. Gebrek aan kennis en tijd zijn daarbij veelgehoorde kreten. Mede daarom wordt de keuze voor het ‘onbekende online’ in heel veel gevallen niet gemaakt.
 
Totaaloplossing
Met winkeliers.nl behoort dit tot het verleden. Wij ondersteunen Retail Ondernemers met alle stappen van een enkele fysieke winkel naar een volledig, professioneel online geïntegreerde omgeving. Eén totaaloplossing door specialisten in de overgang van singlechannel naar cross- en/of multichannel, tegen een vast en duidelijk tarief.
 
Livegang
Op dit moment wordt er door ons team hard gewerkt aan de livegang van het concept winkeliers.nl. Samen met ruim 30 early adopters werken wij aan de bètaversie van het platform. Indien u interesse heeft in onze oplossing(en) kunt u een brochure aanvragen. Wanneer u het contactformulier invult sturen wij u een exemplaar toe. Indien u een afspraak wenst met één van onze specialisten neem dan direct contact met ons op.