Citymail | shipping smarter

De vernieuwde DHL Express mogelijkheden vanaf 15 oktober 2014 beschikbaar

De vernieuwde DHL Express mogelijkheden vanaf 15 oktober 2014 beschikbaar

De vernieuwde DHL Express mogelijkheden vanaf 15 oktober 2014 beschikbaar

2 okt

Na de succesvol vernieuwde koppeling met DHL voor de Day Definite oplossing afgelopen zomer, is het nu de beurt aan het Express product van DHL. Op dit moment worden de laatste tests en controles uitgevoerd door onze specialisten en het technisch team van DHL Express. 

Pakketten verzenden op de gebruikelijke manier verandert uiteraard niet. Met het product Express breiden wij onze dienstverlening uit voor de zakelijke Express enveloppen en pakketten. De lancering staat gepland voor 15 oktober 2014. Daarom wordt er hard gewerkt aan de laatste details.

Variabele tarieven
De nieuwe service heeft een tariefstelling welke afhankelijk is van het zogenaamde volumegewicht. De invoer van het gewicht en de afmetingen van het pakket zijn dan ook verplicht bij de invoer. Na de keuze van het land, de adres gegevens, het pakketgewicht en afmetingen rekent het systeem automatisch de kostprijs voor de zending. Zo ziet u altijd direct wat de kostprijs van de zending is en wordt komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De genoemde tarieven zijn altijd inclusief alle (brandstof)toeslagen en exclusief 21% BTW.

 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of webshop? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.